GLADELIG

krūze, 37 cl, pelēkā krāsā

2,99

Preces kods: 704.571.52

Uzzināt vairāk par preci Discover GLADELIG collection

Piegādes cena: 9 €

Piegāde no 9 € Aprēķināt

Skaits: - +
Tavā vēlmju saraksts
 

Var iegādāties interneta veikalā



Kombinē ar

LÄTTAD

galda paliktnis, 37 cm, jūraszāles/melnā krāsā

5,49

STORSINT

glāze, 37 cl, stikls

14,99 / 6 gab.

GLADELIG

mazais šķīvis, 20 cm, pelēkā krāsā

12,99 / 4 gab.

Ir citi varianti

GLADELIG

bļodiņa, 14 cm, pelēkā krāsā

12,99 / 4 gab.

Ir citi varianti

LJUDLÖS

tējas sietiņš, nerūsējošais tērauds

2,99

MÅTTLIG

trauks piena putošanai, 0.5 l, nerūsējošais tērauds

5,99

ÖVERST

kompl. kafijas filtrēšanai, 3 gab., nerūsējošais tērauds

9,99

UPPLAGA

trauciņš pienam/saldajam krējumam, 0.3 l, baltā krāsā

5,99

EGENTLIG

spiedkanna, 0.3 l, ar dubultu sienu/stikls

9,99

VATTENTÄT

tējkanna, 2 l, nerūsējošais tērauds/melnā krāsā

17,99

UNDERLÄTTA

termoss, 1.2 l, melnā krāsā

22,99

IKEA 365+

spiedkanna, 1 l, stikls/nerūsējošais tērauds

14,99


Informācija par preci

Svarīgākie fakti

Lieto kā pievilcīgu akcentu vai kombinē ar citiem GLADELIG kolekcijas elementiem, lai radītu saskaņotu galda klājumu gan ikdienai, gan svētkiem.

Elegantā, glazētā virsma ir izcils fons jebkuram ēdienam. Klāj galdu, liekot lietā klasiskas, askētiskas formas un izteiksmīgu apdari. Unikāls, dekoratīvs dizains, kas vienmēr izskatīsies eleganti.

Saliktas preces izmērs

Augstums:8 cm
Tilpums:37 cl

Iepakojuma izmērs un svars


Preces kods: 704.571.52
Iepakojumi: 1
Garums: 12 cm
Platums: 9 cm
Augstums: 8 cm
Bruto svars: 0,32 kg
Neto svars: 0,32 kg

Atrašanās vieta veikalā

Atrodi veikalā

1 x GLADELIG krūze Prece Nr.: 704.571.52 1 iepakojums(-i)
Atrodiet to galda un virtuves piederumu nodaļā

Kopšanas norādījumi

Drīkst lietot mikroviļņu krāsnī.
Drīkst mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.

Noderīga informācija

Katra krūze ir glazēta mazliet atšķirīgi, tāpēc izskatās īpaši pievilcīgi un līdzinās amatnieku roku darbam.

GLADELIG

GLADELIG traukiem ir savdabīgs glazējums, kura dēļ trauki izskatās eleganti un kā darināti ar rokām. Arī trauku izmērs, forma un ieliekums ir ļoti pārdomāts, lai radītu harmonisku kopējo iespaidu. Šie šķīvji ir piemēroti dažādiem ēdieniem un piestāvēs uz galda visdažādākajos dzīves mirkļos – no pavisam vienkāršām vakariņām filmu vakarā līdz lēnām, saviesīgām vakariņām nedēļas nogalē. Šajā kolekcijā uz citu fona izceļas vidējais šķīvis ar mazliet augstākām malām – tas ir kā tradicionālā un modernā dizaina pilnīga saskaņa.

Kas ir keramika?

Keramika ir karstumizturīgs materiāls, ko praktisku priekšmetu veidošanā izmanto jau tūkstošiem gadu. Māla izstrādājumus apdedzina augstā temperatūrā, lai iegūtu māla vai smalkus porcelāna traukus. IKEA mālu pārsvarā izmanto puķupodu, trauku un izlietņu ražošanā. Keramiku var glazēt un lakot visdažādākajās krāsās, tāpēc tās variācijas ir teju bezgalīgas.

Dizains

N Karlsson/M Axelsson

Materiāli

Keramika., Krāsaina glazūra

Vai tev patīk GLADELIG?

GLADELIG trauki – tavs prieks un acuraugs katrā ēdienreizē. Glītās bļodas, šķīvji, cepamtrauki un krūzes ar glazēto virsmu rada amatniecisku un senatnīgu noskaņu.

Idejas un iedvesma

Mājas virtuvē kā restorānā – padari ikdienas maltīti īpašu
Mājas virtuvē kā restorānā – padari ikdienas maltīti īpašu

Jau ilgāku laiku pavadām laiku galvenokārt mājās, tāpēc arvien vairāk sākam ilgoties pēc pārmaiņām un neikdienišķas, pacilājošas pieredzes restorānā. Pašlaik tas nav iespējams, bet tāpēc nav jānokar deguns – restorāna cienīgu noskaņu var radīt arī mājās! Tas ir iespējams gan tad, ja vēlies pavadīt romantisku vakaru divatā, gan arī, ja iepriecināsi tikai sevi pašu. IKEA interjera dizainers Dariuss Rimkus stāsta, kā padarīt ikdienas maltīti par krāšņu notikumu.

Svinēsim Lieldienas mājās: 3 idejas īpašiem svētkiem
Svinēsim Lieldienas mājās: 3 idejas īpašiem svētkiem

Lieldienas šogad svinēsim šaurākā lokā, nekā ierasts, taču tas nenozīmē, ka svētku nebūs nemaz. Kā tev pietrūks visvairāk – brauciena pie vecvecākiem uz laukiem vai atpūtas smalkā restorānā? Pārsteidz savējos ar krāšņu galda klājumu mājās, un nevienam nepietrūks ne nieka! Apskati trīs dažādas idejas īstajai noskaņai.

Komunālā virtuve
Komunālā virtuve

Kad saimnieki atvēra sava dzīvokļa durvis un ierīkoja koplietošanas darba telpu, virtuve bija jāpārplāno un jāpārkārto. Tagad viss ir citādi – vairāk krūzīšu izlietnē un atšķirīgi pusdienošanas paradumi. Taču, neskatoties uz pārmaiņām un papildinājumiem, modernajā virtuvē joprojām ir gana daudz personisku akcentu, jo pāri visam tās ir viņu mājas.

Atklāj jaunu stilu ar sienas paklāju
Atklāj jaunu stilu ar sienas paklāju

Sienas paklājs var pārvērst istabu līdz nepazīšanai. Ne tikai izskats, bet arī sajūta un pat skaņa telpā būs citāda. Izvēloties jaunu paklāju, tev pavērsies plašas dizaina iespējas, bet vari arī dot otro dzīvi kādam paklājam, kas jau ir tavā īpašumā, un ietaupīt.

Kad visam jāatrod vieta pie vienas sienas: mantu glabāšana atvērta plānojuma virtuvē
Kad visam jāatrod vieta pie vienas sienas: mantu glabāšana atvērta plānojuma virtuvē

Šai galda spēļu entuziastu ģimenē lielākais izaicinājums ir atrast vietu visām mantām. Izmantojot katru centimetru arī vertikālā virzienā, ir izdevies radīt daudz atjautīgu glabāšanas risinājumu, un viens no ietilpīgākajiem ir atvērtā plānojuma virtuve un skapji pa visu sienu.

Mūsdienīgs dzīvesveids: neliels dzīvoklis estētiskam baudījumam
Mūsdienīgs dzīvesveids: neliels dzīvoklis estētiskam baudījumam

Šis pāris pieņēma lēmumu sākt kopdzīvi ar vienotu vīziju, kādai ir jābūt vietai, ko saukt par mājām. Miniatūrajā vienistabas dzīvoklītī ir koncentrējusies visa viņu mīlestība pret teicamu kārtību, izsmalcinātu vienkāršību un viesmīlīgu vidi visiem. Nedaudzos kvadrātmetros viņiem ir izdevies radīt interjera pērli un mājokli, kurā ir prieks atgriezties ik dienu.

Virtuve, kur satikties
Virtuve, kur satikties

Lielākā daļa bez vilcināšanās piekritīs, ka virtuve ir ikviena ģimenes mājokļa sirds. Šajā virtuvē ne tikai ēd, bet kopīgi pavada laiku. Katram ir savi pienākumi: vienam – dārzeņu smalcināšana, otram – galda klāšana, bet citam – noskaņas radīšana ar apgaismojumu un mūziku.

Stilīga guļamistaba jaunajiem vecākiem
Stilīga guļamistaba jaunajiem vecākiem

Pēc bērnu piedzimšanas mēdz gadīties, ka visa ģimenes dzīve sāk griezties tikai ap mazuļu vajadzībām un viss ģimenes mājoklis kļūst par vienu lielu bērnistabu! Tomēr, lai saglabātu veselīgu līdzsvaru, vecākiem ir nepieciešama arī vieta, kur pabūt vieniem. "Manas mājas ar IKEA" viesojas pie jauna pāra, kuri ļoti vēlas jaunu guļamistabu tikai sev diviem. Ar kādiem knifiem interjera dizainere Elīza radīs noskaņu, pēc kuras ilgojas mājokļa saimnieki?

Kopīgs mājoklis privātumam un atpūtai
Kopīgs mājoklis privātumam un atpūtai

Kad iztēlojamies mājokli, kuru savā starpā dala dažādi cilvēki, visbiežāk nāk prātā studenti un jaunie profesionāļi, taču tādu tikpat labi par mājām var saukt dažādu vecumu cilvēki. Daudzfunkcionalitāte, pārdomāti mantu uzglabāšanas risinājumi un balanss starp privāto un sociālo telpu ļauj kopīgu mitekli uzlūkot ar pavisam svaigu skatienu.

Kārtība kā skapīšos, tā atvilktnēs
Kārtība kā skapīšos, tā atvilktnēs

Cik gan bieži žēlojamies par vietas trūkumu virtuvē un vēlamies vēl kādu papildu skapīti. Ar gudriem paņēmieniem vietu var izbrīvēt arī tajā pašā virtuvē. Lielākoties pietiek pārdomātāk sakārtot skapīšu un atvilktņu saturu. Starp citu, tās ir labas zāles pret nekārtību.

Tev ir iespēja pārdomāt!

Ja, saņemot interneta veikalā iegādātas preces, neesi ar tām pilnīgi apmierināts, uzrādot pirkuma čeku, 90 dienu laikā vari tās atdot. Tiek pieņemtas tikai nelietotas, neizpakotas un nesamontētas preces oriģinālajā iepakojumā.

Vienkārši, ērti un droši pirkumi interneta veikalā. Vajadzības gadījumā piesaki naudas atmaksu.

IKEA preču maiņas un atpakaļatdošanas politika


Pēdējās skatītās preces

-




X

Paziņojumi par to, ka prece atkal ir pieejama

Uzzini pirmais, kad nolūkoto [itemName] atkal varēs iegādāties:

Gatavs! Atliek vien sagaidīt paziņojumu.

Kad [itemName] atkal varēs iegādāties, tu saņemsi e-pastu