SKÅDIS

kaste ar vāku, baltā krāsā

10 € / 3 gab.

Preces kods: 803.359.09

Uzzināt vairāk par preci Discover SKÅDIS collection

Piegādes cena: 9 €

Piegāde no 9 € Aprēķināt

Skaits: - +
Tavā vēlmju saraksts
 

Var iegādāties interneta veikalā



Kombinē ar

SKÅDIS

elastīga aukla, melnā krāsā

3 € / 3 gab.

SKÅDIS

trauks, melnā krāsā

3 €

SKÅDIS

instrumentu turētājs, melnā krāsā

1 €

SKÅDIS

skapja savienojums, baltā krāsā

3 €

SKÅDIS

žurnālu turētājs, baltā krāsā

5 €

SKÅDIS

brīvi stāvošs perforētais dēlis, 56x37 cm, baltā krāsā

17,99

SKÅDIS

SKÅDIS perf. dēļu savienojums, baltā krāsā

1 €

SKÅDIS

perforēta dēļa komplekts, 76x56 cm, baltā krāsā

28 €

SKÅDIS

perforēta dēļa komplekts, 76x56 cm, melnā krāsā

29 €

Ir citi varianti

SKÅDIS

perforēta dēļa komplekts

32 €


Informācija par preci

Svarīgākie fakti

Viegli un ātri atrast nepieciešamo, jo kastes ir izgatavotas no caurspīdīgas plastmasas.

Šī prece ir piemērota garšvielu, skrūvju vai rokdarbu piederumu glabāšanai un organizēšanai.

Viegli piestiprināt un pārvietot – instrumenti nav nepieciešami.

Izvēlies vajadzīgos SKÅDIS kolekcijas piederumus un izveido personalizētu plauktu kombināciju.

Piestiprini SKÅDIS piederumus pie SKÅDIS perforētā dēļa un saliec visu pa vietām. Lielisks risinājums tavām ērtībām, lai viss vajadzīgais būtu tieši pa rokai.

Saliktas preces izmērs

Platums:7 cm
Dziļums:8,5 cm
Augstums:8 cm
Daudzums iepakojumā:3 gab.

Iepakojuma izmērs un svars


Preces kods: 803.359.09
Iepakojumi: 1
Garums: 25 cm
Platums: 11 cm
Augstums: 9 cm
Bruto svars: 0,50 kg
Neto svars: 0,45 kg

Atrašanās vieta veikalā

Atrodi veikalā

1 x SKÅDIS kaste ar vāku Prece Nr.: 803.359.09 1 iepakojums(-i)
Atrodiet to preces mantu glabāšanai nodaļā

Kopšanas norādījumi

Trauku drīkst mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā. Turētāju tīrīt ar mitru drānu un noslaucīt ar sausu drānu.

Noderīga informācija

Pārbaudīts un piemērots saskarei ar pārtiku.

Var izmantot arī vannasistabā.

Mantu glabāšanas risinājumi visam mājoklim

SKÅDIS var kombinēt visdažādākajos veidos un, ja gadās pārdomāt, var sākt visu atkal no sākuma! Izvēlies nepieciešamos piederumus un izlem, vai stiprināt SKÅDIS pie plaukta vai pie sienas.

Radi savu SKÅDIS

Neatkarīgi no tā, kurā telpā nepieciešams ieviest kārtību un kas tieši ir kārtojams, SKÅDIS mantu organizēšanas piederumi ir patiesi noderīgi. Vannasistabā SKÅDIS var glabāt zobu birstes vai rotaslietas. Virtuvē tas būs noderīgs, lai virtuves piederumi un garšvielas vienmēr būtu pa rokai. Garāžā SKÅDIS var izmantot, lai sakārtotu darba instrumentus un skrūves. SKÅDIS pielietojums ir tik daudzveidīgs, ka vienīgais ierobežojums ir tava izdoma.

IKEA izveidoja dažus ieteikumus, kā var izskatīties SKÅDIS. Izvēlies savu mīļāko variantu vai iedvesmojies un radi savu individuālo risinājumu.

Tu vari radīt arī savu individuālo SKÅDIS kombināciju. Vispirms izvēlies sienas dēļa izmēru, pēc tam papildini to ar nepieciešamajiem piederumiem. Neuztraucies, ja iznāk pārdomāt – piederumus var vienkārši uzlikt un tikpat vienkārši noņemt un aizvietot ar citiem. Ja nepieciešams kaut ko mainīt, pievieno vai noņem piederumus tā, lai SKÅDIS vienmēr atbilstu tavām vajadzībām.

Kas ir PET plastmasa?

PET visvairāk saistās ar dzērienu pudeļu ražošanu, taču šis materiāls ir piemērots arī citu pārtikas produktu iepakojumu ražošanā, jo to drīkst izmantot saskarē ar pārtiku. Līdzīgi kā citus plastmasas veidus, PET lielākoties iegūst no naftas izcelsmes izejmateriāliem, taču mūsdienās var ne tikai izmantot atjaunojamus materiālus, piemēram, kukurūzu un cukurniedres, bet plastmasu var arī vairākkārtīgi pārstrādāt. IKEA no pārstrādātas PET plastmasas izgatavo visdažādākos priekšmetus, piemēram, kastes, spilvenu pildījumu un siltās segas.

Dizains

Eva Lilja Löwenhielm

Materiāli

Pamatmateriāls:
Tērauds, Epoksīda/poliestera pulvera pārklājums
Trauks:
PET plastmasa

Vai tev patīk SKÅDIS?

SKÅDIS perforētie dēļi ar daudzveidīgiem piederumiem ir lielisks risinājums dažādās mājokļa telpās. Vannasistabā tie ir ērti rotaslietām, zobu birstēm un citiem sīkumiem, virtuvē noder garšvielām vai piederumiem, bet garāžā var gādāt, lai instrumenti vienmēr būtu labā kārtībā. SKÅDIS iespēju robežas nosaka tikai tava iztēle!

 

Idejas un iedvesma

Skolotāja ar sirdi un dvēseli
Skolotāja ar sirdi un dvēseli

Sākumskolas skolotāja Agita dzīvo kopā ar dēliem, un ikdienā viņai ir darba pilnas rokas. IKEA pārvērtībām Agita pieteikusi istabu, kurā satilpinātas ļoti daudzas un dažādas funkcijas. Kā viņa pati saka, tur ir skaistumkopšanas zona, garderobes zona, biroja zona, bibliotēkas zona un noliktavas zona. Agita stāsta, ka laikā, kad mācības skolā notika attālināti, sapratusi, ka tiešām pienācis laiks kaut ko mainīt. Viņa ļoti vēlētos, lai istaba būtu funkcionāla, lai pietiktu vietas daudzajām mantām un lai tajā varētu justies mājīgi un ērti.

Iekārto mājās vietu savam hobijam: vienkārši un taupīgi
Iekārto mājās vietu savam hobijam: vienkārši un taupīgi

Mūsu mājas ir kļuvušas tik daudzpusīgas kā nekad. Kas to būtu domājis, ka tās var mums būt gan darba, gan atpūtas vieta, sporta zāle un hobiju telpa? Tomēr reizēm var šķist, ka kaut kā vēl pietrūkst, lai iekārtojums būtu optimāls. IKEA pētījumā "Dzīve mājās" ir noskaidrots, ka 37 % Latvijas iedzīvotāju labprāt vēlētos uzlabot vaļaspriekam atvēlēto vietu mājoklī vai, ja tādas vēl nav, ķerties pie tās iekārtošanas. Arī mēs saprotam, ka katram ir nepieciešama vieta, kur nodoties savai sirdslietai, tāpēc mūsu dizaineri ir padomājuši par ieteikumiem, kā ierīkot savu stūrīti bez lielām pūlēm un izdevumiem.

Sakārto. Noglabā. Atkārto.
Sakārto. Noglabā. Atkārto.

Vesela istaba tikai veļas mazgāšanai un gludināšanai un nesezonas drēbēm... izklausās pēc katras mājsaimniecības sapņa? Iespējams, taču arī tajos mājokļos, kur tāda telpa ir, iemītniekiem ir, ko palauzīt galvu par iekārtojumu. Otrajā raidījuma "Manas mājas ar IKEA" sērijā pārvērtības piedzīvo sarežģīta plānojuma telpa ar vairākām dziļām nišām, kur šis tas mēdz pazust uz neatgriešanos. Tomēr IKEA interjera dizainere Anastasija uzskata – šai telpai ir potenciāls, un to ir iespējams ievērojami uzlabot.

Pirmoreiz raidījumā galvenajā lomā: garāža
Pirmoreiz raidījumā galvenajā lomā: garāža

Dzīvokļi, vasarnīcas, balkoni un terases... bet garāža? Tādu raidījumā "Manas mājas ar IKEA" vēl neesam iekārtojuši. Šoreiz dosimies pie Mārtiņa ar ģimeni, kurš 1931. gadā celtā garāžā iekārtojis arī savu velosipēdu darbnīcu un būvē augstrata velosipēdus. Šādam hobijam un mājsaimniecībā nepieciešamiem darbiem ir nepieciešams daudz dažādu instrumentu, tāpēc Mārtiņš vēlētos paturēt visu, kas telpā atrodas, tikai cer, ka IKEA interjera dizainerei izdosies to labāk sakārtot.

Neliels dzīvoklis diviem ar brīvu vietu iztēlei
Neliels dzīvoklis diviem ar brīvu vietu iztēlei

Sveicināti divistabu dzīvoklī, kur pietiek vietas visām nelielas ģimenes vajadzībām. Tā kā telpas ir tik, cik ir, katrs stūrītis atvēlēts kādai konkrētai nodarbei, turklāt, izvēloties risinājumus par saprātīgu cenu. Šī ir vieta, kur mācīties un attīsties roku rokā.  

Vērtīgi padomi un idejas bērnistabai
Vērtīgi padomi un idejas bērnistabai

Šeit vari uzzināt dažādus noderīgus padomus un idejas par bērnistabas iekārtojumu no mazuļa pirmajām dienām līdz laikam, kad par kārtību bērnam jārūpējas pašam. Rotaļas, mantu uzglabāšana un istabas iekārtošana atbilstoši augošajai personībai – dažādos vecumposmos ir dažādas vajadzības. Mēs vēlamies, lai mājās ikviens jūtas tik labi kā nekur citur. 

Tev ir iespēja pārdomāt!

Ja, saņemot interneta veikalā iegādātas preces, neesi ar tām pilnīgi apmierināts, uzrādot pirkuma čeku, 90 dienu laikā vari tās atdot. Tiek pieņemtas tikai nelietotas, neizpakotas un nesamontētas preces oriģinālajā iepakojumā.

Vienkārši, ērti un droši pirkumi interneta veikalā. Vajadzības gadījumā piesaki naudas atmaksu.

IKEA preču maiņas un atpakaļatdošanas politika


Pēdējās skatītās preces

-




X

Paziņojumi par to, ka prece atkal ir pieejama

Uzzini pirmais, kad nolūkoto [itemName] atkal varēs iegādāties:

Gatavs! Atliek vien sagaidīt paziņojumu.

Kad [itemName] atkal varēs iegādāties, tu saņemsi e-pastu