Noklikšķini uz attēla, lai mainītu attālumu

SKÅDIS

perforēts dēlis, 56x56 cm, baltā krāsā

14 €

Preces kods: 003.208.03

Uzzināt vairāk par preci Discover SKÅDIS collection

Piegādes cena: 9 €

Piegāde no 9 € Aprēķināt

56x56 cm
  • 56x56 cm
  • 76x56 cm
  • 36x56 cm
Skaits: - +
Tavā vēlmju saraksts
 

Var iegādāties interneta veikalā



Kombinē ar

SKÅDIS

saspraude, baltā krāsā

3 € / 2 gab.

SKÅDIS

savienojums, baltā krāsā

5 € / 2 gab.

SKÅDIS

kaste ar vāku, baltā krāsā

10 € / 3 gab.

Ir citi varianti

SKÅDIS

trauks, baltā krāsā

3 €

Ir citi varianti

SKÅDIS

pakaramais, baltā krāsā

2 € / 2 gab.

Ir citi varianti

SKÅDIS

pakaramais, baltā krāsā

2 € / 5 gab.

Ir citi varianti

SKÅDIS

plaukts, baltā krāsā

5 €

SKÅDIS

elastīga aukla, melnā krāsā

3 € / 3 gab.

SKÅDIS

trauks, melnā krāsā

3 €

SKÅDIS

instrumentu turētājs, melnā krāsā

1 €


Informācija par preci

Svarīgākie fakti

Izvēlies vajadzīgos SKÅDIS kolekcijas piederumus un izveido personalizētu plauktu kombināciju.

Perforēto dēli var likt pie sienas vai piestiprināt pie rakstāmgalda vai skapja sāniem. To piestiprina ar savienotājiem, ko pārdod atsevišķi.

Izmanto vienu perforēto dēli vai vairākus, lai sakārtotu visas sīklietas.

Ideāli piemērots mājas birojam, taču noderēs arī vannasistabā, priekšnamā vai virtuvē, lai sīkumi vienmēr būtu pa rokai. Ērtākai mantu glabāšanai izmanto arī SKÅDIS piederumus.

Saliktas preces izmērs

Platums:56 cm
Augstums:56 cm

Iepakojuma izmērs un svars


Preces kods: 003.208.03
Iepakojumi: 1
Garums: 61 cm
Platums: 57 cm
Augstums: 2 cm
Bruto svars: 1,85 kg
Neto svars: 1,58 kg

Atrašanās vieta veikalā

Atrodi veikalā

1 x SKÅDIS perforēts dēlis Prece Nr.: 003.208.03 1 iepakojums(-i)
Atrodiet to preces mantu glabāšanai nodaļā

Kopšanas norādījumi

Tīrīt ar mitru drānu.
Noslaucīt ar tīru drānu.

Noderīga informācija

Sliede montāžai pie sienas ir iekļauta.

Stiprinājumi jāizvēlas atkarībā no sienu materiāla. Vienmēr izvēlies stiprinājumus, kas ir piemēroti konkrētajam sienu materiālam. Tos var iegādāties atsevišķi.

Preci var pārstrādāt vai izmantot enerģijas atguvei (atkarīgs no vietējiem nosacījumiem).

Var izmantot arī vannasistabā.

Mantu glabāšanas risinājumi visam mājoklim

SKÅDIS var kombinēt visdažādākajos veidos un, ja gadās pārdomāt, var sākt visu atkal no sākuma! Izvēlies nepieciešamos piederumus un izlem, vai stiprināt SKÅDIS pie plaukta vai pie sienas.

Kas ir kokšķiedru plātne?

Kokšķiedru plātne ir izturīgs materiāls, ko iegūst no kokrūpniecības pārpalikumiem. Lai plātni padarītu izturīgāku, to krāso vai apstrādā ar spiedienu. Dažādu kokšķiedru plātnes veidu, piemēram, HDF un MDF, galvenā atšķirība ir plātnes biezums un triecienizturība – no tiem ir atkarīgs katra veida plātnes pielietojums. Šo kokmateriālu blakusproduktu izmanto gultu, vannasistabas skapīšu un citu mēbeļu ražošanā, tādējādi samazinot atkritumu daudzumu.

ALGOT mantu glabāšanas sistēma

Neatkarīgi no tā, kurā telpā nepieciešams ieviest kārtību un kas tieši ir kārtojams, SKÅDIS mantu organizēšanas piederumi ir patiesi noderīgi. Vannasistabā SKÅDIS var glabāt zobu birstes vai rotaslietas. Virtuvē tas būs noderīgs, lai virtuves piederumi un garšvielas vienmēr būtu pa rokai. Garāžā SKÅDIS var izmantot, lai sakārtotu darba instrumentus un skrūves. SKÅDIS pielietojums ir tik daudzveidīgs, ka vienīgais ierobežojums ir tava izdoma.

IKEA izveidoja dažus ieteikumus, kā var izskatīties SKÅDIS. Izvēlies savu mīļāko variantu vai iedvesmojies un radi savu individuālo risinājumu.

Tu vari radīt arī savu individuālo SKÅDIS kombināciju. Vispirms izvēlies sienas dēļa izmēru, pēc tam papildini to ar nepieciešamajiem piederumiem. Neuztraucies, ja iznāk pārdomāt – piederumus var vienkārši uzlikt un tikpat vienkārši noņemt un aizvietot ar citiem. Ja nepieciešams kaut ko mainīt, pievieno vai noņem piederumus tā, lai SKÅDIS vienmēr atbilstu tavām vajadzībām.

Atkarībā no tā, kur un kā tu plāno izmantot savu SKÅDIS, vari izvēlēties trīs dažādus stiprinājuma veidus.

Izmanto sienas stiprinājuma sliedi, kas iekļauta SKÅDIS sienas dēļa komplektā. Atceries iegādāties skrūves sliedes nostiprināšanai. Izvēlies tādas skrūves, kas piemērotas sienai, pie kuras plāno stiprināt SKÅDIS.

Ja negribi stiprināt SKÅDIS ar skrūvēm pie sienas, vari to pieskrūvēt pie rakstāmgalda. Tāpat to var piestiprināt pie plaukta virzienā uz augšu vai uz leju. Lai ko tu izvēlētos, izmanto SKÅDIS savienojumu.

Savu SKÅDIS vari ievietot ALGOT mantu glabāšanas sistēmā. Viss, kas tev vajadzīgs ir SKÅDIS savienojums ar ALGOT sistēmu.

Dizains

Eva Lilja Löwenhielm

Materiāli

Pamatmateriāls:
Kokšķiedru plātne, Akrila krāsa
Metāla daļas:
Tērauds, Pulvera pārklājums

Montāžas norādījumi

Lejupielādēt var tikai šo dokumentu jaunākos izdevumus, tāpēc lejupielādēto un preces iepakojumā pievienoto dokumentu saturs var atšķirties.


Vai tev patīk SKÅDIS?

SKÅDIS perforētie dēļi ar daudzveidīgiem piederumiem ir lielisks risinājums dažādās mājokļa telpās. Vannasistabā tie ir ērti rotaslietām, zobu birstēm un citiem sīkumiem, virtuvē noder garšvielām vai piederumiem, bet garāžā var gādāt, lai instrumenti vienmēr būtu labā kārtībā. SKÅDIS iespēju robežas nosaka tikai tava iztēle!

 

Idejas un iedvesma

Tagad zemākas cenas guļamistabas precēm
Tagad zemākas cenas guļamistabas precēm

Viens no IKEA vadmotīviem ir veltīt visas pūles tam, lai panāktu zemāku cenu, bet saglabātu kvalitāti. Šoreiz tas ir izdevies ar guļamistabas precēm. Turpmāk piedāvāsim tikpat kvalitatīvus gultas rāmjus, gultas veļu un guļamistabas piederumus par vēl labāku cenu.

Lielisks piedāvājums tavam uzņēmumam
Lielisks piedāvājums tavam uzņēmumam

Izskatam ir nozīme. Tas attiecas arī uz uzņēmuma telpām. Pievilcīgs interjers ir svarīgs gan klientiem, gan darbiniekiem. IKEA piedāvā kvalitatīvas laba dizaina preces par ļoti izdevīgu cenu. Preču piedāvājumā atspoguļojas arī IKEA rūpes par dabu, un mums ir daudz ko piedāvāt arī uzņēmumiem, kas meklē ilgtspējīgus risinājumus. Juridiskām personām piedāvājam arī dažādus pakalpojumus, sākot ar interjera dizaineru konsultācijām un beidzot ar preču piegādi tava uzņēmuma telpās. 

Tu gādā par saviem klientiem, bet praktiskās rūpes uztici mums.

Skolotāja ar sirdi un dvēseli
Skolotāja ar sirdi un dvēseli

Sākumskolas skolotāja Agita dzīvo kopā ar dēliem, un ikdienā viņai ir darba pilnas rokas. IKEA pārvērtībām Agita pieteikusi istabu, kurā satilpinātas ļoti daudzas un dažādas funkcijas. Kā viņa pati saka, tur ir skaistumkopšanas zona, garderobes zona, biroja zona, bibliotēkas zona un noliktavas zona. Agita stāsta, ka laikā, kad mācības skolā notika attālināti, sapratusi, ka tiešām pienācis laiks kaut ko mainīt. Viņa ļoti vēlētos, lai istaba būtu funkcionāla, lai pietiktu vietas daudzajām mantām un lai tajā varētu justies mājīgi un ērti.

"Manas mājas ar IKEA". Viena istaba, daudz iespēju
"Manas mājas ar IKEA". Viena istaba, daudz iespēju

Šoreiz raidījumā "Manas mājas ar IKEA" viesojamies vienistabas dzīvoklītī Bolderājā. Daidze un Maksims šeit mīt jau deviņus gadus, un jau astoņus gadus viņu ģimenē ir arī dēls Juris. Saskanīgā ģimenīte ir pieteikusi savu mājokli pārvērtībām, jo vēlas beidzot ieviest kārtību haosā, kur neviena mēbele, šķiet, nespēj pilnvērtīgi pildīt tai paredzēto funkciju.

Iekārto mājās vietu savam hobijam: vienkārši un taupīgi
Iekārto mājās vietu savam hobijam: vienkārši un taupīgi

Mūsu mājas ir kļuvušas tik daudzpusīgas kā nekad. Kas to būtu domājis, ka tās var mums būt gan darba, gan atpūtas vieta, sporta zāle un hobiju telpa? Tomēr reizēm var šķist, ka kaut kā vēl pietrūkst, lai iekārtojums būtu optimāls. IKEA pētījumā "Dzīve mājās" ir noskaidrots, ka 37 % Latvijas iedzīvotāju labprāt vēlētos uzlabot vaļaspriekam atvēlēto vietu mājoklī vai, ja tādas vēl nav, ķerties pie tās iekārtošanas. Arī mēs saprotam, ka katram ir nepieciešama vieta, kur nodoties savai sirdslietai, tāpēc mūsu dizaineri ir padomājuši par ieteikumiem, kā ierīkot savu stūrīti bez lielām pūlēm un izdevumiem.

Ja uzskati, ka nav iespējami universāli risinājumi... tu vēl nepazīsti PLATSA!
Ja uzskati, ka nav iespējami universāli risinājumi... tu vēl nepazīsti PLATSA!

Iepazīsties – šī ir PLATSA kolekcija, mūsu daudzpusības un kārtības čempione. Kolekcijā ir dažādi moduļi, ko kombinēt pēc sirds patikas, lai izveidotu pašu piemērotāko risinājumu savām mantām. PLATSA kombinācijas var būt augstas vai zemas, tās var aizņemt visu sienu vai daļu no tās, ar tām var lietderīgi izmantot telpu zem kāpnēm vai citviet, kur vien nepieciešams!

Mans nam(iņš) ir mana pils
Mans nam(iņš) ir mana pils

Reiz, sensenos laikos bija pils... kokā. Lai cik neliela, šī mājiņa kokā ir mīļa abiem bērniem ģimenē, kas apmetusies uz dzīvi netālu no rosīgās pilsētiņas Ikšķiles. Mazais namiņš ir lieliska iespēja bērniem izdomāt dažādas āra aktivitātes, taču nu jau tas kalpo ilgāku laiku un ir pelnījis atsvaidzināšanu.

Pirmoreiz raidījumā galvenajā lomā: garāža
Pirmoreiz raidījumā galvenajā lomā: garāža

Dzīvokļi, vasarnīcas, balkoni un terases... bet garāža? Tādu raidījumā "Manas mājas ar IKEA" vēl neesam iekārtojuši. Šoreiz dosimies pie Mārtiņa ar ģimeni, kurš 1931. gadā celtā garāžā iekārtojis arī savu velosipēdu darbnīcu un būvē augstrata velosipēdus. Šādam hobijam un mājsaimniecībā nepieciešamiem darbiem ir nepieciešams daudz dažādu instrumentu, tāpēc Mārtiņš vēlētos paturēt visu, kas telpā atrodas, tikai cer, ka IKEA interjera dizainerei izdosies to labāk sakārtot.

Ērtāka vannasistaba, ērtāka ikdiena
Ērtāka vannasistaba, ērtāka ikdiena

Derētu atsvaidzināt vannasistabas iekārtojumu? Tas var būt pavisam vienkārši – apskati mūsu ieteikumus, ķeries klāt un izbaudi ērtāku ikdienu.

Veselīgi ieradumi kopš mazotnes
Veselīgi ieradumi kopš mazotnes

Apgūstot veselīgus pirmsmiega rituālus bērnībā, šīs iemaņas atmaksāsies ilgtermiņā. Ir vērts laicīgi pierast ierīces nolikt tālāk par savu naktsgaldiņu un noskaņoties labam miegam. Kādam tas var būt mirklis mūzikas pavadībā, bet citam – laba grāmata.

"Manas mājas ar IKEA": 1 istaba 2 brāļiem
"Manas mājas ar IKEA": 1 istaba 2 brāļiem

Cik gan daudzi no mums ir pavadījuši bērnību vienā istabā ar brāļiem un māsām un cik daudziem arī tagad jādomā, kā vienā istabā iekārtoties vairākiem bērniem! Arī Ivandas ģimenē, kur aug trīs bērni, ir jālauza par to galva. Brāļi Arno un Otto dzīvo istabā, kuras iekārtojums nav mainījies jau kopš ievākšanās šajā dzīvoklī. Ir laiks pārmaiņām, bet ar ko sākt?

Manas mājas ar IKEA: viena istaba diviem bērniem
Manas mājas ar IKEA: viena istaba diviem bērniem

Lai pagaidu darbistabu ar nelielu rotaļu zonu pārvērstu pilnvērtīgā istabā divus un sešus gadus veciem brāļiem, ir atjautīgi jākombinē radošums un funkcionalitāte. Zēnu mamma Maija iztēlojas, ka istabā varētu būt vairāk krāsu, mājīguma sajūtu radoši interjera priekšmeti un daudzpusīgi mantu glabāšanas risinājumi, kas kopā veidotu vidi, kurā bērni vēlētos kā rotaļāties, tā atpūsties.

Izsvītro jucekli
Izsvītro jucekli

Pie mums par zemu cenu tiksi pie veselas virknes vienkāršu risinājumu, ar kuriem mājoklī izklīdušās mantas turēsies paredzētajā vietā. Viens no tiem ir NISSAFORS – lielākais nekārtības cenzors, kas izsvītros jucekli ikvienā mājā.

Tev ir iespēja pārdomāt!

Ja, saņemot interneta veikalā iegādātas preces, neesi ar tām pilnīgi apmierināts, uzrādot pirkuma čeku, 90 dienu laikā vari tās atdot. Tiek pieņemtas tikai nelietotas, neizpakotas un nesamontētas preces oriģinālajā iepakojumā.

Vienkārši, ērti un droši pirkumi interneta veikalā. Vajadzības gadījumā piesaki naudas atmaksu.

IKEA preču maiņas un atpakaļatdošanas politika


Pēdējās skatītās preces

-




X

Paziņojumi par to, ka prece atkal ir pieejama

Uzzini pirmais, kad nolūkoto [itemName] atkal varēs iegādāties:

Gatavs! Atliek vien sagaidīt paziņojumu.

Kad [itemName] atkal varēs iegādāties, tu saņemsi e-pastu