SOARÉ

galda paliktnis, 37 cm, ūdens hiacinte

4,99

Preces kods: 400.825.36

Uzzināt vairāk par preci

Piegādes cena: 9 €

Piegāde no 9 € Aprēķināt

Skaits: - +
Tavā vēlmju saraksts
 

Var iegādāties interneta veikalā



Kombinē ar

IKEA 365+

šķīvis, 27 cm, baltā krāsā

3,79

Ir citi varianti

DRAGON

galda piederumi, 24 gab., nerūsējošais tērauds

Iepriekšējā cena 17,99

14,99

RUNDLIG

bļoda, 30 cm, bambuss/baltā krāsā

9,99

TORKAD

virtuves dvieļa turētājs, sudraba krāsā

2,99

VERKLIGHET

papīra salvetes, 38x38 cm, baltā un zilā krāsā

2,99 / 30 gab.

KNYCK

salvešu turētājs, melnā krāsā

4,99

SLÄTTIKA

salvete, 40x40 cm, tumši sarkanā krāsā

7,99 / 2 gab.

LIKSIDIG

salvešu turētājs, 16x16 cm, baltā krāsā

3,99

RÖDKNOT

papīra salvetes, 33x33 cm, svītrains baltā krāsā/melnā krāsā

1,79 / 30 gab.

SNÖKRABBA

papīra salvetes, 16x32 cm, svītrains gaiši brūnā krāsā/spilgti sarkana

1,99 / 100 gab.

Standarta cena 2,49

FANTASTISK

papīra salvetes, 40x40 cm, gaiši rozā krāsā

1,99 / 50 gab.

Ir citi varianti

TILLSTÄLLNING

salvešu turētājs, misiņa krāsā

7,99


Informācija par preci

Svarīgākie fakti

Katra prece ir unikāls roku darbs.

Šī prece izskatās aktuāli gan vasarā, gan ziemā. Tā ir darināta ar rokām no ūdens hiacintes, kas aug tropu ūdensceļos. Ūdens hiacinšu augšana tiek kontrolēta, raugoties, lai tās neaizsprosto ūdens plūsmu.

Saliktas preces izmērs

Diametrs:37 cm

Iepakojuma izmērs un svars


Preces kods: 400.825.36
Iepakojumi: 1
Garums:
Platums:
Augstums: 1 cm
Bruto svars: 0,28 kg
Neto svars: 0,27 kg
Diametrs: 38 cm

Atrašanās vieta veikalā

Atrodi veikalā

1 x SOARÉ galda paliktnis Prece Nr.: 400.825.36 1 iepakojums(-i)
Atrodiet to galda un virtuves piederumu nodaļā

Kopšanas norādījumi

Tīrīt ar mitru drānu.

Atbalsts cilvēkiem un kopienām

SOARÉ galda paliktnis ir populāra prece IKEA pircēju vidū, un iemīļota arī starp tiem kas tos ražo, tāpēc, ka šie paliktņi pozitīvi ietekmē viņu dzīves. Tie ir austi no ūdens hiacintēm, kas aug Mekongas upē Vjetnamā. To novākšana, žāvēšana un augu pīšana būtiski ietekmē upes krastos dzīvojošo cilvēku dzīves. Tā uztur ūdensceļus izbraucamus, saglabā amatniecības tradīciju un ļauj pinējiem nopelnīt papildu ienākumus, kurus var izmantot jaunu iespēju, piemēram, mācību, apmaksai.

Kas ir ūdens hiacinte?

Ūdens hiacinte ir ūdenī brīvi peldošs augs, kas tropiskajos ūdeņos strauji izplatās. Kad tas pilnīgi noklāj ūdens virsmu, tas aiztur saules gaismu, samazinot bioloģisko daudzveidību. Tas var kaitēt arī apkārtējiem iedzīvotājiem, jo tiek aizsprostoti transporta ceļi. Ievācot šos augus, bioloģiskā daudzveidība atjaunojas un ūdensceļi kļūst atkal pieejami. Šis augs ir arī izejmateriāls – no stublāja iegūst elastīgu materiālu, no kā auž vai pin unikālus grozus, paklājus un citus interjera priekšmetus.

Galda klājums ar dabas pieskārienu

SOARÉ paliktņi izgatavoti no kaltētām ūdens hiacintēm – skaista un ātri augoša auga, kas mēdz aizsprostot ūdens ceļus. Lai kontrolētu ūdens hiacinšu izplatību un padarītu mūsu preces dabai draudzīgas, mēs labprāt izmantojam šo skaisto, pateicīgo materiālu.

Dizains

Sandra Kragnert

Materiāli

Ūdens hiacinte, Caurspīdīga akrila laka

Idejas un iedvesma

Virtuve, kurā iemīlēties
Virtuve, kurā iemīlēties

Jūlija un Edgars dzīvo nelielajā, mierīgajā Upesleju ciemā, dzīvoklī, kuru iegādājās apmēram pirms 10 gadiem. Abi ir lieli ceļotāji, un kādā dienā saprata, ka jāpieņem lēmums – atgriezties uz dzīvi Latvijā vai tomēr laist saknes citur. Galu galā sirds tomēr vilka atpakaļ uz dzimteni. Atgriezušies abi redzēja, ka dzīvokļa sākotnējais iekārtojums gadu gaitā sācis prasīties pēc atsvaidzināšanas, un jāatrota piedurknes. Gan Jūlija, gan Edgars ir ieguldījuši savas ligzdiņas interjerā daudz laika un enerģijas, taču līdz galam apmierināti vēl nav jo ir grūti pieņemt lēmumu, ko iesākt ar savulaik pašu spēkiem izveidoto virtuvi.

Kā iekārtot šauru virtuvi?
Kā iekārtot šauru virtuvi?

Vai šķiet, ka raidījumā "Manas mājas ar IKEA" kompaktu telpu iekārtošanas jautājums ir izsmelts? Kur nu! Šoreiz iekārtosim tik šauru telpu, ka pat mūsu pieredzējušajai dizainerei būs, ko palauzīt galvu. Lai arī 8 kvadrātmetru kopējā platība nemaz nešķiet tik pieticīga, šī virtuve ir tik ļoti izstiepta garumā, ka platumā tik tikko atliek vietas, kur rosīties vienam cilvēkam. Par kopīgi gatavotām maltītēm te ir jāaizmirst.

Dabas spēks – virtuve apvienojumā ar oranžēriju
Dabas spēks – virtuve apvienojumā ar oranžēriju

Kas ir neparastākā telpa, ko pārveidojuši “Manas mājas ar IKEA” dizaineri? Guļamistaba, studijas tipa dzīvoklis un pat mājiņa kokā – katrā projektā ir bijuši savi izaicinājumi. Tomēr vēl nekad pārveidojamā telpa nav bijusi tik neparasta kā šī.  Tā ir virtuve apvienojumā ar oranžēriju, kā arī vieta, kur pulcējas visa ģimene. IKEA interjera dizainerei Katrīnei būs jāpapūlas, lai pārvērstu šo vietu – telpu, kurā darbojas Margita ar “zaļajiem pirkstiņiem”.

Idejas Ziemassvētku vakariņu galda klājumam
Idejas Ziemassvētku vakariņu galda klājumam

Ziemassvētki nav iedomājami bez ģimenes un draugu pulcēšanās ap galdu, tāpēc arī šogad bez brīnumainām vakariņam neiztikt! Mums padomā ir dažas stilīgas idejas, ko vari izmantot, lai iepriecinātu viesus ar neaizmirstamu galda klājumu.

Pavasarīgi dzīvespriecīgs Lieldienu galds
Pavasarīgi dzīvespriecīgs Lieldienu galds

Lieldienas nes svētku sajūtu, prieku un laiku kopā ar ģimeni un draugiem. Kur vēl labāk būt kopā, ja ne pie skaisti klāta galda? Kā būtu, ja galda klājumu padarītu mazliet īpašāku?

No dobes līdz šķīvim: virtuve, kur gatavot ar prieku
No dobes līdz šķīvim: virtuve, kur gatavot ar prieku

Diendienā gatavot maltīti paprāvai kompānijai nemaz nav tik sarežģīti, ja ir teicami aprīkota virtuve, kurā piederumi un izejvielas ir pa rokai. Šeit tāda virtuve ir, tāpēc šī mājokļa iemītnieki bauda garšīgas maltītes katru dienu.

Manas mājas ar IKEA: radošas pārvērtības krīzes centrā
Manas mājas ar IKEA: radošas pārvērtības krīzes centrā

Raidījumā "Manas mājas ar IKEA" pārvērtības notiek visdažādākajās telpās, un šoreiz IKEA interjera dizainere Ieva dodas uz krīzes centru "Burtnieks", kur pēc jaunas elpas ilgojas centra sirds – telpa, kurā ik dienu notiek radošas nodarbības enerģiskās, optimistiskās Raimondas vadībā. Radošums šeit kūsāt kūsā, bet Raimonda atzīst – tā ir tik daudz, ka ļoti lielu laiku katru dienu aizņem piederumu sakārtošana. Vai dizainerei izdosies atrast risinājumu, kā apvienot radošo ar praktisko?

Jaunākās tendences Ziemassvētku vakariņu galda klājumam
Jaunākās tendences Ziemassvētku vakariņu galda klājumam

Atklāj maģisko viesošanās sezonu un ļauj svinīgajam vakariņu galdam uzmirdzēt. Dod priekšroku minimālismam vai nostalģisku krāsu un aksesuāru ansamblim? Mums ir idejas visām gaumēm.

Manas mājas ar IKEA: dzīvojamās istabas pārvērtības svētku gaidās
Manas mājas ar IKEA: dzīvojamās istabas pārvērtības svētku gaidās

Svētku gaidīšanas laikā kādā mājīgā ģimenes namā, kur mīt jauni vecāki ar savu mazo meitiņu un ģimenes jaunpienācēju, kucēnu Teodoru, valda ilgas pēc svaiga pieskāriena dzīvojamās istabas iekārtojumā. Dārta, Gatis un viņu meitiņa bezbailīgi ļaujas piedzīvojumam interjera pārvērtībās, kas ienesīs viņu mājās patiesu svētku garu.

Idejas Lieldienu galda klājumam
Idejas Lieldienu galda klājumam

Lieldienas nav iedomājamas bez ģimenes, kas pulcējas pie svētku galda. Tāpēc piedāvājam ieskatīties dažās jaunākajās Lieldienu tendencēs, lai sevi un viesus vari priecēt ar neaizmirstamu mielastu.

Tev ir iespēja pārdomāt!

Ja, saņemot interneta veikalā iegādātas preces, neesi ar tām pilnīgi apmierināts, uzrādot pirkuma čeku, 90 dienu laikā vari tās atdot. Tiek pieņemtas tikai nelietotas, neizpakotas un nesamontētas preces oriģinālajā iepakojumā.

Vienkārši, ērti un droši pirkumi interneta veikalā. Vajadzības gadījumā piesaki naudas atmaksu.

IKEA preču maiņas un atpakaļatdošanas politika


Pēdējās skatītās preces

-




X

Paziņojumi par to, ka prece atkal ir pieejama

Uzzini pirmais, kad nolūkoto [itemName] atkal varēs iegādāties:

Gatavs! Atliek vien sagaidīt paziņojumu.

Kad [itemName] atkal varēs iegādāties, tu saņemsi e-pastu