Noklikšķini uz attēla, lai mainītu attālumu

KUNGSFORS

tīkliņš, 2 gab., smilškrāsā

5,99

Preces kods: 203.728.34

Uzzināt vairāk par preci Discover KUNGSFORS collection

Piegādes cena: 9 €

Piegāde no 9 € Aprēķināt

Skaits: - +
Tavā vēlmju saraksts
 

Var iegādāties interneta veikalā



Kombinē ar

KUNGSFORS

s formas āķis, nerūsējošais tērauds

2 € / 5 gab.

KUNGSFORS

pakaramais, nerūsējošais tērauds

2 € / 3 gab.

VAGN

pudele, 100 ml

1,99 / 4 gab.

DAJLIEN

maisiņš, 50x36x39 cm/40 l, baltā krāsā

5,99

FRAKTA

maiss, vidējs, 45x18x45 cm/36 l, zilā krāsā

0,79

Ir citi varianti

DAJLIEN

jostas soma, zaļā krāsā

4,99

KNALLA

lietussargs, salokāms sarkanā krāsā

5,49

Standarta cena 6,99

Ir citi varianti

FRAKTA

lielais maiss, 55x37x35 cm/71 l, zilā krāsā

1 €

Ir citi varianti

VÄRLDENS

rokas bagāžas soma ar ritenīšiem, 34x20x54 cm/30 l, melnā krāsā

59,99

KNALLA

lietussargs, melnā krāsā

3,99

Standarta cena 4,99

SKYNKE

maiss, 45x36 cm, pelēkzila

0,99

KNALLA

lietussargs, salokāms dzeltenā krāsā

5,49

Standarta cena 6,99

Ir citi varianti


Informācija par preci

Svarīgākie fakti

Var lietot pārtikas glabāšanai. Augļi un dārzeņi ilgāk paliek svaigi, jo tīkliņam ir caurumi.

Var lietot arī vietās ar augstu mitruma līmeni.

Iepirkumu tīkliņi no ilgtspējīgi iegūtas kokvilnas. Izvēloties šādu maisiņu, tu vari palīdzēt dabai, samazinot plastmasas maisiņu radīto piesārņojumu. Pakarini tīkliņu uz āķa un glabā augļus un dārzeņus – tā ēdiens saglabāsies ilgāk.

Saliktas preces izmērs

Daudzums iepakojumā:2 gab.

Iepakojuma izmērs un svars


Preces kods: 203.728.34
Iepakojumi: 1
Garums: 44 cm
Platums: 23 cm
Augstums: 1 cm
Bruto svars: 0,10 kg
Neto svars: 0,10 kg

Atrašanās vieta veikalā

Atrodi veikalā

1 x KUNGSFORS tīkliņš, 2 gab. Prece Nr.: 203.728.34 1 iepakojums(-i)
Atrodiet to virtuves nodaļā

Kopšanas norādījumi

Maksimālā saraušanās: 10 %.
Mazgāt veļas mazgājamajā mašīnā 40°C temperatūrā saudzīgā režīmā.
Nebalināt.
Nežāvēt veļas žāvētājā.
Maksimālā gludināšanas temperatūra: 110°C.
Netīrīt ķīmiskajā tīrītavā.

Noderīga informācija

Var lietot kopā ar citām KUNGSFORS kolekcijas precēm.

Pārbaudīts un piemērots saskarei ar pārtiku.

Ieteicams lietot tikai telpās.

Komplektā: 1 tīkliņš (42x32 cm) un 1 tīkliņš (37x29 cm). Norādītais izmērs tīkliņam ir tad, ja to izklāj uz gludas virsmas, citādi tas ir aptuvens un var mainīties atkarībā no tā, ko tajā ieliksi.

Dizainere Elēna Jūhansone

Svarīgākā lieta, veidojot KUNGSFORS kolekciju, bija panākt, lai gatavošana būtu tīrais prieks. Kolekcija palīdz sakārtot virtuves piederumus, garšvielas un sastāvdaļas pārskatāmi, kas manuprāt uzlabo virtuves kopējo izskatu, uzlabo apetīti un palielina vēlmi gatavot. Vēlējos arī palīdzēt vienkāršot mantu glabāšanu un atvieglot gatavošanu. Detaļas var savstarpēji kombinēt pēc patikas, tāpēc kolekcija iederēsies gan lielās, gan mazās virtuvēs un apmierinās visdažādākās pircēju vajadzības.

Gudra mantu glabāšana – ērta darbošanās virtuvē

Iespējams, tu atnāc mājās pēc garas dienas un izjūti stresu, apzinoties, ka ģimene tūlīt gribēs vakariņas. Taču ir daži triki, kas palīdz atvieglot darbošanos virtuvē, padarot to aizraujošāku. Ar IKEA pie sienas karināmo plauktu kolekciju KUNGSFORS visi piederumi, garšvielas un receptes atradīsies savās vietās pie sienas tā, lai būtu virtuvē būtu vairāk brīvas vietas. Tāpēc uzasini nažus un ļauj uzplaukt savam iekšējam šefpavāram.

Vairāk vietas un raitāks darbs virtuvē

Ja karotes, garšvielas un receptes ir redzamā vietā pie virtuves sienas, atbrīvojas vieta, un darbi veicas raitāk. Ar KUNGSFORS kolekciju ir viegli izveidot savu kombināciju un glabāt lietas tā, lai viss būtu viegli aizsniedzams un labi pārskatāms, gluži kā profesionālās virtuvēs. Pannas un katlus var salikt vaļējos plauktos, nažus sarindot pie magnētiska turētāja, bet citus piederumus pakarināt uz āķiem. Viss pa rokas un atliku likām vietas darbam!

Kas ir kokvilna?

Kokvilna ir viena no pasaulē iecienītākajām un visbiežāk lietotajām dabiskajām šķiedrām. Kokvilnas audums ir mīksts, izturīgs un to drīkst mazgāt augstā temperatūrā. Tas ir arī gaisu caurlaidīgs un labi absorbē mitrumu, tāpēc ir tik patīkams saskarē ar ādu. IKEA arvien biežāk izmanto pārstrādātu kokvilnu vai kokvilnu, kas audzēta un iegūta, izmantojot arvien mazāk pesticīdu, mēslojuma un ūdens.

Dizains

Ehlén Johansson

Materiāli

100 % kokvilna

Vai tev patīk KUNGSFORS?

KUNGSFORS ir virtuves sienas plauktu un piederumu kolekcija, kas tapusi, iedvesmojoties no profesionālām restorānu virtuvēm, kur pirmajā vietā ir efektivitāte un funkcionalitāte. KUNGSFORS svarīgākais ir izturīgi materiāli un atjautīgi mantu glabāšanas risinājumi, kas padara rosīšanos virtuvē ērtāku, jo viss ir pārskatāms un viegli atrodams.

Idejas un iedvesma

Kā iekārtot virtuvi funkcionāli un ilgtspējīgi?
Kā iekārtot virtuvi funkcionāli un ilgtspējīgi?

Virtuve ir mājokļa sirds. Tai ir svarīga funkcionalitāte un izskats. Lai arī parasti, domājot par virtuves dizainu, pievēršam uzmanību tikai iekārtas fasādei, ir jāpievērš uzmanība arī sīkumiem, kas var padarīt virtuvi ērtāku, funkcionālāku un ilgtspējīgāku.

Gudrs sākums gudram mājoklim
Gudrs sākums gudram mājoklim

Priekšnams ir pirmais, ko redzam atnākot mājās, un pēdējais, ko pamanām, pirms iziet. Ar harmonisku interjeru var panākt, ka jūti dienas nogurumu gaistam, jau sperot pirmo soli pāri slieksnim, bet kā iekārtot tā, lai priekšnamu pārvērstu par telpu, kas dod ieguldījumu mājokļa ilgtspējā? Te var, piemēram, izveidot individuālu atkritumu šķirošanas risinājumu, izvēloties tvertnes atbilstoši tuvējā apkaimē pieejamām šķirošanas iespējām. Priekšnams ir īpaši piemērots atkritumu šķirošanai nelielos mājokļos, jo tā var ietaupīt vietu virtuvē un biežāk atcerēties atkritumus iznest ārā!

Virtuves ir dažādas, bet METOD iederas visās
Virtuves ir dažādas, bet METOD iederas visās

Kāda ir tava sapņu virtuve? Katram ir savi priekšstati, vajadzības un telpas diktētie apstākļi, tāpēc arī virtuves mēbelēm ir jābūt daudzpusīgām, lai pielāgotos dažādām vēlmēm. METOD ir kolekcija, ar kuru katrs varēs sakombinēt kaut ko savu. Tajā ir dažāda izmēra skapīši, atvilktnes un organizatori, lai pārvērstu savu sapni par ērtu virtuvi īstenībā.

Parādi cieņu ēdienam
Parādi cieņu ēdienam

Realitāte ir biedējoša: trešā daļa pasaulē saražotās pārtikas nonāk atkritumos. Pārdomāti mainot savus ikdienas paradumus, mēs kopīgi varam samazināt atkritumu daudzumu un ietaupīt planētas resursus, turklāt ietaupot arī naudu.

Dots pret dotu: gudrā maiņa
Dots pret dotu: gudrā maiņa

Vai pasauli var padarīt labāku mājās? Jā! Vai labākas pasaules sākums esi tu? Pilnīgi noteikti! Vai dabai draudzīgs dzīvesveids ir sarežģīts un apgrūtinošs? It nemaz! Ceļā uz ilgtspējīgāku sadzīvi ikviens, pat mazliet pamainot savus paradumus, var dod milzīgu labumu kopējam labumam. Uzzini, ko vari lietas labā darīt jau šodien.

Atjautīgas glabātavas neiedomājamās vietās
Atjautīgas glabātavas neiedomājamās vietās

Gudri var izmantot pat pilnīgi neiedomājamas vietas. Tās var būt zem dīvāna, aiz gultas vai uz palodzes. Īsti brīnumdari ir arī mēbeles ar iebūvētu mantu glabātavu.

Mājokļa sirds un dvēsele
Mājokļa sirds un dvēsele

Šai sērijā "Manas mājas ar IKEA" dodas viesos pie dejotājas Beātes, kura ir vienlīdz aizrautīga dejas un interjera cienītāja. Viņa saka, ka interjers ir kā horeogrāfija – ja tas ir labi izstrādāts, tas līdzinās harmoniskai dejai. Dzīvokli Beāte mantojusi no vecmāmiņas, un tas iekārtots rūpīgi un pārdomāti, parādot arī Beatrises mīlestību pret retro stilu. Tomēr virtuve izrādījusies ciets rieksts un joprojām palikusi kā pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados un neatbilst mūsdienu funkcionalitātes prasībām. IKEA interjera dizainerei Valērijai vajadzēs visu viņas prasmi, lai pārvērstu virtuvi par modernu mājas pavardu ar mājīgu retro piesitienu.

Kā sakārtot veļas telpu vai priekšnamu
Kā sakārtot veļas telpu vai priekšnamu

Noslogotākās telpas mājās viens un divi mēdz pārpildīties ar netīriem apaviem vai neizgludinātu veļu. Šajā tradicionālā stila mājoklī redzams, kā atjautīgi izmantot vietu un pievienot gaumīgas akcentus, lai interjerā rastu līdzsvaru starp praktisko un acij tīkamo.

Dabas spēks – virtuve apvienojumā ar oranžēriju
Dabas spēks – virtuve apvienojumā ar oranžēriju

Kas ir neparastākā telpa, ko pārveidojuši “Manas mājas ar IKEA” dizaineri? Guļamistaba, studijas tipa dzīvoklis un pat mājiņa kokā – katrā projektā ir bijuši savi izaicinājumi. Tomēr vēl nekad pārveidojamā telpa nav bijusi tik neparasta kā šī.  Tā ir virtuve apvienojumā ar oranžēriju, kā arī vieta, kur pulcējas visa ģimene. IKEA interjera dizainerei Katrīnei būs jāpapūlas, lai pārvērstu šo vietu – telpu, kurā darbojas Margita ar “zaļajiem pirkstiņiem”.

Paradumi virtuvē ietekmē planētu
Paradumi virtuvē ietekmē planētu

Virtuvē vienmēr valda rosība. Tur ir tiek gatavots ēdiens, griežas elektrības un ūdens skaitītājs, kā arī pildās atkritumu tvertne. Izdarot dažus gudrus lēmumus, iespējams ietaupīt naudu un mazināt raizes par mūsu planētas nākotni.

Miera saliņa lielpilsētas sirdī
Miera saliņa lielpilsētas sirdī

Jauna sezona raidījumam "Manas mājas ar IKEA" un daudz jaunu interjera piedzīvojumu ar IKEA dizaineriem! Jaunās sezonas pirmajā sērijā stāstām par daudzu pilsētnieku sapni: mierpilnu dārza namiņu pašā pilsētas sirdī. Oskars un Kristīne ir izveidojuši ligzdiņu ģimenes atpūtai Lucavsalā, Rīgas vēsturiskajā mazdārziņu rajonā. Zaļojošā sala Rīgas viducī vilina arvien vairāk jaunu ģimeņu pavadīt vairāk laika pie dabas.

Vairāk vietas gastronomiskiem piedzīvojumiem
Vairāk vietas gastronomiskiem piedzīvojumiem

Prāto, kā iekārtot virtuvi tā, lai vari radoši izpausties, gatavojot maltītes? Viens no risinājumiem ir atbrīvot darba virsmas no lietām, kas tur sakrājušās, un novietot tās citur. Cits ceļš ir radīt jaunas darba virsmas. Mums ir idejas gan vienam, gan otram paņēmienam!

Viss pa plauktiņiem arī ledusskapī
Viss pa plauktiņiem arī ledusskapī

Lai vai ko, bet ledusskapi lietojam diendienā, tāpēc nav brīnums, ka ik pa laikam tur atrodas nezināma satura kastītes un nevēlami ēdiena pārpalikumi. Mums ir daži padomi, kas palīdzēs ieviest kārtību ledusskapī un atbrīvot vietu tajā.

Tev ir iespēja pārdomāt!

Ja, saņemot interneta veikalā iegādātas preces, neesi ar tām pilnīgi apmierināts, uzrādot pirkuma čeku, 90 dienu laikā vari tās atdot. Tiek pieņemtas tikai nelietotas, neizpakotas un nesamontētas preces oriģinālajā iepakojumā.

Vienkārši, ērti un droši pirkumi interneta veikalā. Vajadzības gadījumā piesaki naudas atmaksu.

IKEA preču maiņas un atpakaļatdošanas politika


Pēdējās skatītās preces

-




X

Paziņojumi par to, ka prece atkal ir pieejama

Uzzini pirmais, kad nolūkoto [itemName] atkal varēs iegādāties:

Gatavs! Atliek vien sagaidīt paziņojumu.

Kad [itemName] atkal varēs iegādāties, tu saņemsi e-pastu